Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@06:38:56 GMT

ثبت ۱۸ هزار ملک در سامانه املاک شهرداری تبریز

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۹۸۴۰۹

ثبت ۱۸ هزار ملک در سامانه املاک شهرداری تبریز

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل بازرسی، نظارت و ارزشیابی شهرداری تبریز از ثبت ۱۸ هزار ملک در سامانه املاک شهرداری خبر داد.

تراب محمدی عصر امروز در جلسه مدیران بازرسی مناطق و سازمان‌های شهردار اظهار کرد: از ۱۸ سامانه شفافیت، ۱۲ مورد فعال بوده و شش مورد آن نیز در دست اقدام برای راه‌اندازی است.

وی افزود: با فعالیت این ۱۸ سامانه، ۸۰ الی ۹۰ درصد در پیشگیری از وقوع فساد و رانت و همچنین کاهش هزینه‌ها به ویژه در سامانه ماشین‌آلات موفق عمل خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل بازرسی و نظارت شهرداری تبریز بیان کرد: در کنار بحث بازرسی، نظارت و ارزشیابی، نباید از عنصر ارزیابی نیز غافل شد؛ در طول دو سال گذشته ۱۶ مورد از سازمان‌ها و مناطق ارزیابی شده‌اند.

وی اضافه کرد: امور اداری، ادارات حقوقی، املاک، ترافیک، چک‌های برگشتی، سرمایه‌گذاری و ... جزو موارد ارزیابی شده هستند که این ارزیابی ما منتج به نتیجه شده و در اختیار شهردار محترم تبریز قرار گرفت که وی نیز دستور اکید برای عملیاتی‌شدن موارد را صادر کرد.

محمدی با اشاره به ایجاد فضای تبادل اطلاعات بین کارکنان و مدیران بازرسی ابراز کرد: هدف ما رفع مشکلات و ایجاد فضا برای فعالیت‌های بیشتر و تأثیرگذار در راستای خدمت به شهروندان است.

وی با اشاره به ارزیابی عملکرد مناطق و سازمان‌ها در هفت ماه گذشته گفت: عملکرد همه مجموعه‌های شهرداری تبریز ارزیابی شده است که با توجه به بودجه تعریف‌شده، پیشرفت یا پسرفتی داشته‌اند و نتایج آن به همراه پیشنهادات شهردار برای اصلاح به آن مجموعه‌ها ارجاع می‌شوند.

مدیرکل بازرسی و نظارت شهرداری تبریز تأکید کرد: وظیفه بازرسی پیشگیری است و دنبال متهم‌کردن همکاران خود نیستیم.

محمدی یادآور شد: سامانه ۱۳۷ بازرسی فعال بوده و مکانی برای شهرداران شب در این مرکز فراهم کرده‌ایم که می‌توانند چند ساعتی پاسخگوی مردم باشند.

وی ابراز کرد: دو جلد از عملکرد سامانه ۱۳۷ در سال ۹۹ و شش‌ماهه ۱۴۰۰ را آماده کرده‌ایم که بیشترین معضلات را در مناطق به تفکیک نشان می‌دهد و می‌تواند برای تصمیمات مدیریتی استفاده شود.

قائم‌مقام شهردار تبریز نیز در این جلسه گفت: بازرسی جایگاه خود را در سیستم مدیریت شهری به عنوان بازوی اجرایی مدیریت و پاسخگوی شهروندان پیدا کرده و در بطن خدمت به مردم قرار دارد.

داود طالب‌نژاد اظهار کرد: وقتی بحث ارزیابی نیز در کنار بازرسی قرار می‌گیرد، یعنی بازرسان شهرداری در بطن سیستم قرار دارند.

وی افزود: اینکه مردم بدون واهمه و به راحتی حرف خود را می‌زنند و یا احساس محق‌بودن می‌کنند، نشان از تثبیت جایگاه بازرسی نزد شهروندان دارد.

قائم‌مقام شهردار تبریز بیان کرد: تک‌تک مدیران بازرسی سفیر شهرداری هستند که برای مدیریت شهری آبروداری می‌کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، طالب‌نژاد با اشاره به ضرورت جانشین‌پروری تأکید کرد: مدیران بازرسی می‌توانند با پرورش نیروی انسانی مجرب و متعهد، آینده مدیریت شهری را به صورت علمی و اصولی تضمین کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی شهرداری تبریز مدیران بازرسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۸۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه مناسبات تبریز با شهرهای استراتژیک مسیر جاده ابریشم

نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم به منظور تبادل تجربیات فنی، فرهنگی و سرمایه‌گذاری و تعاملات بین‌المللی در دیپلماسی شهری میان شهرها، برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، یعقوب هوشیار شهردار تبریز ظهر امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در جریان برگزاری وبینار شهرداران شهرهای جاده ابریشم به ارائه ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی و توریستی شهر تبریز و تبیین جایگاه ژئوپلتیک این شهر در مسیر جاده ابریشم پرداخت.

وی افزود: کلان شهر تبریز قطب اقتصادی، صنعتی، فرهنگی و ارتباطی شمال غرب ایران است که به خاطر موقعیت جغرافیایی خود، نقشی اساسی در ارتباطات بین ایران و دنیای غرب دارد. همین موقعیت در طول تاریخ با عبور جاده ابریشم، جایگاه بزرگی در اقتصاد جهانی برای تبریز رقم زده است.

شهردار تبریز خاطرنشان کرد: تبریز، پایتخت بازرگانی و تجارت ایران و رقیب تجاری شهرهای چین و قسطنطنیه بود که علاوه بر ثروت، هنر و معماری بسیار زیبایی را نیز در خود جای داده بود. در حال حاضر هم بازار سرپوشیده‌ی تبریز از بزرگترین بازارهای دنیا به حساب می‌آید.

هوشیار تصریح کرد: تبادل فرهنگ یکی از اصلی‌ترین ارزش‌های جاده‌ی ابریشم بود. هنر، مذهب، فلسفه، تکنولوژی، زبان، علم، معماری و دیگر المان‌های یک تمدن از طریق این جاده‌ها و به واسطه‌ی کالاهای تجارت شده از کشوری به کشور دیگر تبادل می‌شدند. با بسته شدن جاده‌ی ابریشم تجار ناچار به پیدا کردن راه‌های آبی برای تجارت شدند. این مسئله آغازگر عصر کاوش بود که به شکل گیری ارتباطات و اجتماعی جهانی منجر شد.

وی اضافه کرد: از منظر بین المللی، شهرداری تبریز عضو چندین سازمان بین المللی مهم بوده و با ۹ شهر مهم جهان پیوند خواهرخواندگی داشته و با چندین شهر دیگر تفاهم نامه دوستی امضا کرده است و اکنون این شهرداری قصد دارد با ایجاد و تقویت همکاری با شهرهای مهمی که بر روی جاده ابریشم قرار دارند قدم بزرگی در جهت احیا اهمیت تاریخی این شهر بر دارد.

همچنین در ادامه این نشست، شهردار نارا ژاپن علاقه‌مندی خود برای توسعه مناسبات فرهنگی، علمی و شهری با کلان‌شهر تبریز به خاطر احترام به قدمت و اهمیت تاریخی را مطرح کرد.

موتونوبو ناکاگاوا در بخش دیگری از سخنان به بیان پیشنهاد برگزاری نمایشگاه تبریز در شهر نارا در سال‌های پیش رو و پیشنهاد انعقاد قرار داد خواهر خواندگی میان تبریز و نارا در آینده پرداخت.

تبریز به عنوان یکی از شهرهای استراتژیک واقع در مسیر جاده ابریشم به علت بازار بزرگ آنکه قلب تپنده جاده ابریشم در روزگاران قدیم بوده است و سابقه پایتختی چندین باره تبریز در ایران از دیگر موارد مورد بحث و گفتگو میان شهرداران در این نشست بود.

به دنبال برگزاری کنفرانس فضا و زمان بین ایران و ژاپن در اسفند ماه سال ۱۴۰۲ و دیدار شهردار تبریز و سفیر ژاپن و پیشنهاد تعمیق و توسعه مناسبات میان تبریز و شهر به علت ویژگی‌های استراتژیک این دو شهر نارا مطرح شد و در همین راستا وبینار مشترک با شهرهای تبریز نارا و سمرقند برگزار شد.

همچنین در این دیدار تکرار برگزاری وبینار در ماه‌های آینده در راستای احیا ارتباطات سنتی با سایر شهرهای واقع در مسیر جاده ابریشم از سوی شهردار تبریز مطرح شد.

تشریح ویژگی‌ها و موقعیت استراتژیک شهر نارا به عنوان اولین پایتخت کشور ژاپن و جنوبی‌ترین شهر ژاپن و شرقی‌ترین شهر جاده ابریشم دارای میراث فرهنگی بسیار فراوان از دیگر موضوعات مطروحه در این وبینار بود.

کد خبر 749751

دیگر خبرها

  • نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم برگزار شد
  • توسعه مناسبات تبریز با شهرهای استراتژیک مسیر جاده ابریشم
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • پلمب ۸ واحد مشاور املاک غیرمجاز در پردیس و بومهن + فیلم
  • برگزاری نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم
  • نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم فردا برگزار می‌شود
  • رئیس سازمان ملی استاندارد: امضای ایرانی جهانی شد
  • تذکر بازرسی به وضعیت آزادراه زنجان ـ قزوین و زنجان ـ تبریز
  • ارزیابی ایمنی بیش از هزار بوستان در تهران
  • ارزیابی ایمنی بیش از ۱۰۰۰ بوستان در تهران